lauantai 5. maaliskuuta 2022

Laitoin estoon ko stalinistipaskiaiset fb-tuttavistosta, samaa paskaa kuin anna kontula erkki tuomioja ja tarja kgb-halonen, ei kiitos moisten loisten kommentteja silmilleni

No fly zones into Ukraine


Facebookissa eksynyt tuttavistooni erilaisia ryssäkäkiä, joille vastasin oheiseen tapaan kun julkisesti kirjoittelivat että "putinin kanssa pitää neuvotella". Laitoin estoon ko stalinistipaskiaiset fb-tuttavistosta, samaa paskaa kuin anna kontula erkki tuomioja ja tarja kgb-halonen, ei kiitos moisten loisten kommentteja silmilleni

Hiv+:aako tarkoitat. Kuinka helvetin tyhmäksi paljastut? Eihän Ryssän kanssa mitkään sopimukset ole pitäneet. Nytkin sama tilanne kuin talvisodan alla Suomella. Ei pitäneet Ukrainan rajojen loukkaamattomuus Budapestin sopimuksessa 1994, eikä muutkaan sen jälkeen. 

Viimeisin tulitaukosopimus tänään, ei pitänyt sekään. Joten miten helvetissä kuvittelet että sopimus Ryssän kanssa pitää sen enempää kuin puheet ennen Kiovaan hyökkäystä? Ole hyvä älä jauha ryssäläistä paskaa. Tämä oli nimikaimalleni toistaiseksi pahinta: Ihan tosissasi väität että Ryssään ja sen sopimuksiin voisi luottaa? Näytöt näkyvät Ukrainassa, Georgiassa, Suomen aluemiehityksenä. Oppikaa nyt saatana.


Solidaarisuus ilman ns "Lännen" aseellista väliintuloa esim ohjusiskuin miehittäjä-Ryssää vastaan laittaa vain Ukrainan sijaisuhriksi:

Military support more to Ukraine against Russian invasion


Seppo Lehto Ajan Suunta päätoimittaja

https://Ajan-Suunta.blogspot.com


Johtajissa on eroja
















---------------------------

https://keskusteluja-talteen.blogspot.com/

-------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti