maanantai 26. maaliskuuta 2018

Pia Kauma haluaa vain "oikeita mielipiteitä" ei siis oikeita ratkaisuja verotuksen leikkaamiseen?

Pia Kauma haluaa vain "oikeita mielipiteitä" ei siis oikeita ratkaisuja verotuksen leikkaamiseen?
On syytä muistaa matu- ja islaminvaasion hinta yhteiskuntarauhallemme, verotukselle ja turvallisuusympäristöllemme, sekä väestörakenteemme vääristymisenä kansanmurhaamme edistäen:
Viite1:
Kokoomuksen kansanedustaja Pia Kauma välitti oheisen viestin, kun ensin julkisesti oli fb-sivullaa kysynyt mistä voisi leikata, siihen kun vastasi faktapohjien perusteella, niin vastaus ei kelvannut. Kysytään uusiks: Kerro perustellen haluatko vain itseäsi myötäileviä vai aitoa palautetta? Mitään asiaperusteita ei ole ko ylipopulaatioiden tukemiseen, se on faktaa. Samoin ylipopulaatioiden massamaahanmuutto syrjäyttää kokonaisia ikäluokkia suomalaisia se on faktaa myös.


Pia Kauma
26. maaliskuuta kello 19:30 facebookissa:
"Tämäntyylinen kielenkäyttö ei sovi. Tervemenoa."
---------------------------------------------- Seppo Lehto toivoo, että järki palaisi Pia Kaumankin arkeen ja ajatuksiin. Herran siunausta kokkaritolloillekin!

Seppo Lehto e-mail: vapaussoturi@gmail.com
Facebook haisee "Norsun esinahalle" = sensuurille ja ilmaisuvapauden rajoituksille eli ei suositeltava kanava viestintään.
Kokoomuksen sekoomus ei edusta tätä päivää vaan kansakunnallista itsemurhaamme petteri orpo tapaan, vaikka tervehtivätkin tamperelaisen moron tapaan.

---------------------------------
https://keskusteluja-talteen.blogspot.fi
-------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti